Найсмачніше м’ясо до святкового столу, легко готується за цим рецептом

Найсмачніше м’ясо до святкового столу, легко готується за цим рецептом
Найсмачніше м’ясо до святкового столу, легко готується за цим рецептом

Інгредієнти:

  • 2 кг свинини
  • 200 мл соєвого соусу
  • 1 упаковка приправи для моркви по-корейськи (25 г)
  • 100 мл води
  • сік половини лимона
  • сіль, перець – за смаком
  • часник – за бажанням

Рецепт приготування:

У миску вливаємо воду, додаємо соєвий соус, сіль, приправи, сік половини лимона, часник. Все добре перемішуємо.

М’ясо промиваємо і перекладаємо в пакет. Вливаємо туди ж маринад, намагаємося випустити все повітря і ретельно зав’язуємо. Пакет кладемо в ще один пакет і в миску. У такому вигляді ставимо в холодильник на 1 добу. За цей час м’ясо пару раз перевертаємо, щоб воно повністю просочилося маринадом.

Через відведений час м’ясо дістаємо і добре обмотуємо ниткою. Перекладаємо його в фольгу і щільно загортаємо. А потім перекладаємо на деко.

Відправляємо його в духовку, розігріту до 190 градусів і випікаємо протягом 2,5 годин. Готове м’ясо дістаємо і залишаємо в фользі остигати до кімнатної температури. А потім прибираємо в холодильник на всю ніч. Вранці м’ясо дістаємо з фольги, знімаємо нитки, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Джерело