
Скумбрія в томаті – дуже смачний рецепт
Інгредієнти:
- 4-5 шт. філе скумбрії
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець – за смаком
- 200 г томатної пасти або соусу
- 1 ст. л. цукру
- 2 ст. л. оцту 9% (можна використовувати червоний винний оцет)
Рецепт приготування:
- Рибу солимо і перчимо за смаком.
- Деко застиляємо папером для випічки, кладемо туди рибу, поливаємо її рослинною олією і ставимо запікати в розігріту духовку при 190 градусах 20 хвилин. Один раз потрібно буде перевернути.
- За цей час робимо соус: цибулю та часник дрібно нашаткувати.
- Обжарити на олії. Додати томатну пасту.
- Оцет з цукром випарувати в сотейнику, так щоб він зменшився в 2 рази.
- Додаємо в соус, заправити сіллю та перцем, потримати 2 хвилини та зняти з вогню.
- Рибку дістаємо з духовки, перекладаємо в форму, заливаємо соусом.
- Відправляємо в духовку ще на 5-10 хвилин. Смачного!