
Ну який же Новий рік без червоної ікри, сьомги і оселедця? Святкові закуски на Новий рік можуть бути не тільки смачним частуванням, а й справжньою окрасою столу.
Як приготувати святкові бутерброди з червоною рибою, ікрою, оселедцем
Канапе з ікрою
Як приготувати святкові бутерброди з червоною рибою, ікрою, оселедцем
Інгредієнти:
- 1 багет
- 100 г червоної ікри
- 80 г вершкового масла
- 140 г вершкового сиру
- кріп за смаком
Приготування:
- Поріжте багет. Кожен шматочок зверху змастіть вершковим сиром, а з боків – вершковим маслом кімнатної температури.
- Дрібно наріжте кріп і обваляйте краї кожного бутерброда в зелені.
- Масло, що залишилося помістіть в кондитерський мішок з насадкою. Викладіть на бутерброди масляні малюнки.
- Викладіть на місце, що залишилося червону ікру.
Закусочні бутерброди з оселедцем і вершковим сиром

Інгредієнти:
- 500 г бородинского хліба
- 140 г вершкового сиру
- 80 г вершкового масла
- кріп за смаком
- 200 г оселедця
- оливки за смаком
- петрушка за смаком
Приготування:
- За допомогою склянки виріжте з хліба кола.
- Змастіть бічні частини бутербродів вершковим маслом кімнатної температури і обваляйте в нарізаному кропі.
- Зверху змастіть бутерброди вершковим сиром, покладіть по шматочку оселедця і оливки. Прикрасьте закуску петрушкою.
Канапе з червоною рибою

Інгредієнти:
- 500 г бородинского хліба
- 100 г вершкового сиру
- 200 г сьомги
Приготування:
- Наріжте хліб невеликими шматочками, а рибу – тонкими слайсами. Можна зрізати скоринку у скибочок хліба.
- Змастіть сиром кожен бутерброд і фігурно викладіть рибу.
Сирні трубочки з лососем і кремом

Інгредієнти:
- 200 г напівтвердого сиру
- 180 г вершкового масла
- 2 яйця
- 300 г вершкового сиру
- 150 мл вершків
- 15 г кропу
- 180 мл молока
- 250 г борошна
- 300 г лосося
- 0,5 ч. л. соди
- сіль за смаком
Приготування:
- Для приготування тіста натріть сир на дрібній тертці. Додайте молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Всипте просіяне з содою борошно і замішайте тісто.
- Розігрійте вафельницю і приготуйте вафлі, викладаючи по 1 ч. л. тіста. Готові гарячі вафлі оберніть навколо якоїсь трубки, щоб вони придбали потрібну форму.
- Щоб приготувати начинку, збийте вершковий сир з вершками, сіллю і рубаним кропом.
- Викладайте в трубочки по шматочку риби і вершкову начинку.