Новорічні закуски з червоною ікрою та рибою — як приготувати і красиво подати

Новорічні закуски з червоною ікрою та рибою — як приготувати і красиво подати
Новорічні закуски з червоною ікрою та рибою — як приготувати і красиво подати

Ну який же Новий рік без червоної ікри, сьомги і оселедця? Святкові закуски на Новий рік можуть бути не тільки смачним частуванням, а й справжньою окрасою столу.

Як приготувати святкові бутерброди з червоною рибою, ікрою, оселедцем

Канапе з ікрою

 

Як приготувати святкові бутерброди з червоною рибою, ікрою, оселедцемЯк приготувати святкові бутерброди з червоною рибою, ікрою, оселедцем

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 100 г червоної ікри
  • 80 г вершкового масла
  • 140 г вершкового сиру
  • кріп за смаком

Приготування:

  1. Поріжте багет. Кожен шматочок зверху змастіть вершковим сиром, а з боків – вершковим маслом кімнатної температури.
  2. Дрібно наріжте кріп і обваляйте краї кожного бутерброда в зелені.
  3. Масло, що залишилося помістіть в кондитерський мішок з насадкою. Викладіть на бутерброди масляні малюнки.
  4. Викладіть на місце, що залишилося червону ікру.

Закусочні бутерброди з оселедцем і вершковим сиром

Закусочні бутерброди з оселедцем і вершковим сиром
Закусочні бутерброди з оселедцем і вершковим сиром

Інгредієнти:

  • 500 г бородинского хліба
  • 140 г вершкового сиру
  • 80 г вершкового масла
  • кріп за смаком
  • 200 г оселедця
  • оливки за смаком
  • петрушка за смаком

Приготування:

  1. За допомогою склянки виріжте з хліба кола.
  2. Змастіть бічні частини бутербродів вершковим маслом кімнатної температури і обваляйте в нарізаному кропі.
  3. Зверху змастіть бутерброди вершковим сиром, покладіть по шматочку оселедця і оливки. Прикрасьте закуску петрушкою.

Канапе з червоною рибою

Канапе з червоною рибою
Канапе з червоною рибою

Інгредієнти:

  • 500 г бородинского хліба
  • 100 г вершкового сиру
  • 200 г сьомги

Приготування:

  1. Наріжте хліб невеликими шматочками, а рибу – тонкими слайсами. Можна зрізати скоринку у скибочок хліба.
  2. Змастіть сиром кожен бутерброд і фігурно викладіть рибу.

Сирні трубочки з лососем і кремом

Сирні трубочки з лососем і кремом
Сирні трубочки з лососем і кремом

Інгредієнти:

  • 200 г напівтвердого сиру
  • 180 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 300 г вершкового сиру
  • 150 мл вершків
  • 15 г кропу
  • 180 мл молока
  • 250 г борошна
  • 300 г лосося
  • 0,5 ч. л. соди
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Для приготування тіста натріть сир на дрібній тертці. Додайте молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Всипте просіяне з содою борошно і замішайте тісто.
  2. Розігрійте вафельницю і приготуйте вафлі, викладаючи по 1 ч. л. тіста. Готові гарячі вафлі оберніть навколо якоїсь трубки, щоб вони придбали потрібну форму.
  3. Щоб приготувати начинку, збийте вершковий сир з вершками, сіллю і рубаним кропом.
  4. Викладайте в трубочки по шматочку риби і вершкову начинку.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!