
Як приготувати дивовижно смачні «Печінкові рогалики». Закуска за цим рецептом виходить красивою, апетитною, дуже ніжною і неймовірно смачною. Рогалики виходять маленькими за розміром, їх зручно їсти
Інгредієнти:
Печінкові млинці:
- 350 г печінки
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 1 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
- 100 г борошна
- 25 мл олії
Начинка:
- 1 велика морква
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 300 г сирного вершкового сиру
- 2 зубчики часнику
- свіжий кріп
- 50 г сметани
- сіль, перец чорний – за смаком
Рецепт приготування:
- Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії.
- Моркву тремо на крупній тертці і додаємо до цибулі, обсмажуємо до м’якості моркви.
- Печінку пропускаємо через м’ясорубку.
- Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності.
- Додаємо в масу печінку і перебиваємо до однорідності.
- Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Не робіть печінкові млинці товстими.
- Коли перевертаєте, змащуйте їх олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.
- Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності.
- Овочі змішуємо з сиром, рубаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо
- Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну загортаємо в рогалик.
- Викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!
Відео-рецепт приготування