Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!

Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!
Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!

Як приготувати дивовижно смачні «Печінкові рогалики». Закуска за цим рецептом виходить красивою, апетитною, дуже ніжною і неймовірно смачною.  Рогалики виходять маленькими за розміром, їх зручно їсти

Інгредієнти:

Печінкові млинці:

  • 350 г печінки
  • 2 яйця
  • 250 мл молока
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
  • 100 г борошна
  • 25 мл олії

Начинка:

  • 1 велика морква
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 300 г сирного вершкового сиру
  • 2 зубчики часнику
  • свіжий кріп
  • 50 г сметани
  • сіль, перец чорний – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії.
  2. Моркву тремо на крупній тертці і додаємо до цибулі, обсмажуємо до м’якості моркви.
  3. Печінку пропускаємо через м’ясорубку.
  4. Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності.
  5. Додаємо в масу печінку і перебиваємо до однорідності.
  6. Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Не робіть печінкові млинці товстими.
  7. Коли перевертаєте, змащуйте їх олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.
  8. Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності.
  9. Овочі змішуємо з сиром, рубаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо
  10. Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну загортаємо в рогалик.
  11. Викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

    Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!
    Печінкові рогалики — шедевр в світі закусок! Красиві, апетитні і неймовірно смачні!

Відео-рецепт приготування

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!