Пісочне печиво до чаю за 20 хвилин!

Швидкий та смачний рецепт печива

Інгредієнти:

  • Борошно 280-300 г
  • Кукурудзяний крохмаль 50 г
  • Цукрова пудра 80 г
  • Вершкове масло 230 г
  • Ванілін – за смаком

Приготування:

  1. М’яке масло збиваємо міксером з цукровою пудрою і ваніліном.
  2. Додаємо крохмаль і порційно вводимо борошно. Перемішуємо (можна міксером). 
  3. Для формування печива можна використовувати кондитерський мішок і насадку.
  4. Випікаємо в розігрітій до 180 • духовці, приблизно 20-30 хвилин до готовності. Приємного апетиту!

Тісто можна, за бажанням, поділити на 2 частини, в одну додати 2 ст. л. какао, перемішати.

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram