Про цей спосіб знають одиниці. Горохова каша всього за 30 хвилин!

Про цей спосіб знають одиниці. Горохова каша всього за 30 хвилин!
Про цей спосіб знають одиниці. Горохова каша всього за 30 хвилин!

Всього 30 хвилин і горох перетворюється в однорідне пюре, при цьому нічого не “тікає” з каструлі.

Інгредієнти:

  • Горох – 200 г
  • Вода – 500 мл.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Вершкове масло – 30-50 г
  • Цибулина – 1 шт. (за бажанням)
  • Бекон – за бажанням

Як приготувати горохову кашу:

  1. 200 грам гороху добре промиваємо і заливаємо водою, залишаємо на 1 годину.
  2. Воду зливаємо, беремо посуд для мікрохвильової печі (у мене каструля для свч, об’ємом 2,5 літра) заливаємо водою 500 мл.
  3. Ставимо в свч і готуємо при максимальній потужності (у мене 800 ват) 20 хвилин.
  4. За цей час можна приготувати зажарку для каші, можна просто обсмажити цибулю на рослинній олії або обсмажити цибулю з беконом. Можна нічого не додавати, тільки вершкове масло.
  5. Через 20 хвилин дістаємо кашу, додаємо вершкове масло 30-50 грам, сіль, перемішуємо, можна на цьому етапі додати цибулю з беконом, але я не додаю, я люблю подавати потім до готової каші.
  6. Ставимо горох ще в мікрохвильову піч на 10 хвилин. Тепер каша готова, якщо каша вийде дуже густий, можна додати трохи води. Подаємо кашу до столу.Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!