
Смачний, корисний, дієтичний та простий у приготуванні !
Салат з буряком та сиром фета і волоськими горіхами – рецепт приготування
Інгредієнти:
- відварений або запечений буряк
- сир фета
- грецькі горіхи
- листя салату
Для соусу:
- соус соєвий — 20 мл
- лимонний сік або оцет бальзамічний — 10 мл
- оливкова олія — 20 мл
- сіль, перець — за смаком
- насіння кунжуту
Готуємо:
- Буряк попередньо відварюємо або запікаємо у фользі до готовності, чистимо і нарізаємо скибочками.
- Грецькі горіхи підсмажуємо на сухій сковорідці, помішуючи. Коли вони легко зарум’яняться, викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю і перемішуємо.
- Для заправки змішуємо усі інгредієнти.
- Викладаємо на тарілку листя салату, скибочки буряка, фету, горіхи і поливаємо заправкою.
- Смачного ! 😉
