
Страви з курячої грудки апетитні і дуже ніжні. Ця страва виглядає дуже ефектно, тому її можна подавати на святковий стіл. Можна нарізати на порції, запіканка добре тримає форму. Гості будуть в захваті!
Продукти:
- 2 курячих філе (близько 500 г);
- 500 г картоплі;
- 1 цибулина;
- 150 г печериць;
- 100 г сиру;
- помідор
- 2 ст. л. майонезу;
- 1 яйце;
- сіль;
- перець;
- спеції для курки.
Як готувати:
- Куряче філе ріжемо на шматочки, відбиваємо.
- Додаємо сіль, перець, спеції.
- Цибулю нарізаємо півкільцями.
- У змащену форму викладаємо порізану півкільцями цибулю.
- Зверху – порізану на тонкі шматочки картоплю, солимо і перчимо.
- Викладаємо шматочки курячого філе.
- На філе викладаємо порізані печериці.
- Закриваємо фольгою, запікаємо 25 хвилин.
- Готуємо заливку: сир натираємо на тертці, помідори ріжемо кубиками, додаємо яйце, сметану, майонез.
- Через 25 хвилин викладаємо заливку на запіканку.
- Запікаємо ще 10 хвилин.
Ароматна і смачна запіканка – вдала ідея для вечері. Вона легка, а водночас ситна. Потіште своїх рідних!