
Набридли котлети? Урізноманітніть меню ось такою оригінальною стравою. Смак і аромат приголомшливі! Гості просять рецепт, сім’я просить добавки. Приготуйте, вам обов’язково сподобається!
Продукти:
- 900 г фаршу;
- 2 цибулини;
- 3 зубці часнику;
- 2 яйця;
- 1 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. меленого перцю;
- 1 ст. л. панірувальних сухарів;
- 250 г грибів;
- 150 г сиру;
- 1 -2 помідори.
Як готувати:
- Цибулю і часник чистимо, збиваємо блендером у пюре.
- До фаршу додаємо цибулю і часник, яйце.
- Додаємо сіль, перець, панірувальні сухарі.
- Цибулю і шампіньйони ріжемо невеликими шматками.
- Обсмажуємо на вершковому маслі цибулю і гриби.
- З фаршу формуємо невеликі котлети.
- За допомогою склянки робимо заглиблення, викладаємо туди тертий сир, осмажені гриби.
- Змащуємо збитим яйце
- Зверху викладаємо порізані помідори.
- Запікаємо у духовці до золотистої скоринки.
- Посипаємо тертим сиром, ставимо ще на кілька хвилин в духовку, щоб сир розплавився.