Рецепт дуже смачного сирника на шоколадному тісті з персиками. Святкова та багата випічка

Рецепт дуже смачного сирника на шоколадному тісті з персиками. Святкова та багата випічка
Рецепт дуже смачного сирника на шоколадному тісті з персиками. Святкова та багата випічка

ІНГРЕДІЄНТИ
Сирна начинка:
780 г сиру
120 г цукру
20 г ванільного цукру
20 г манної крупи
20 г кукурудзяного крохмалю
2 яйця
140 г сметани

Тісто:
2 яйця
100 г цукру
25 г рідкого меду
100 г сметани
100 г борошна
1/2 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. соди
40 г какао

Додатково:
200 г маринованих персиків

ПРИГОТУВАННЯ
Сирна начинка:
До перемеленого сиру додати звичайний та ванільний цукор, манну крупу, яйця, сметану та крохмаль; перетерти до однорідності за допомогою блендера.

Тісто:
Яйця збити з цукром і медом. Далі додати сметану, борошно, розпушувач, соду, какао; вимішати до однорідності.

Формування сирника:
У форму розміром 9×28 см послідовно викладати:
– половину тіста
– половину сирної начинки
– викласти шматками порізані персики
– решту сирної начинки
– решту тіста.
Випікати 60 хв при 160 °С, далі ще 20-30 хв при 150 °С. З форми виймати охолодженим.
**********