
Інгредієнти:
- вершкове масло – 125 г
- повидло – 100 г
- борошно – 250 г
- апельсинова цедра – за смаком
- сметана – 125 г
- цукор – 1 ст.л.
- ванільний цукор – 10 г
- цукрова пудра – за смаком
Рецепт приготування:
- Збийте розм’якшене масло з цукром, ванільним цукром, апельсиновою цедрою і сметаною. Додайте просіяне борошно. Замісити тісто, розділіть його на дві частини і оберніть кожну харчовою плівкою. Відправте в холодильник на півгодини.
- Розкачайте частина тіста в прямокутник. Наріжте його на смужки шириною приблизно по 6-8 сантиметрів. Викладіть начинку, згорніть рулетом і наріжте на невеликі брусочки. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста.
- Викладіть вироби на деко, застелене пергаментним папером, і готуйте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Зверху печиво можна присипати цукровою пудрою.
- Смачного!
Рецепт ідеального печива для затишного чаювання. Збережіть рецепт!