Рецепт пісочних рогаликів всього з 3-ох інгредієнтів: виходять розсипчасті і хрусткі

Рецепт пісочних рогаликів всього з 3-ох інгредієнтів: виходять розсипчасті і хрусткі
Рецепт пісочних рогаликів всього з 3-ох інгредієнтів: виходять розсипчасті і хрусткі

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 125 г;
  • cмeтана – 100 г;
  • борошно – 240 г;
  • сіль – дрібка (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Охолоджене маcлo натираємо на крупній тертці.
  2. Додаємо cмeтану і борошно.
  3. Вимішуємо ложкою, потім збираємо в кулю і обгортаємо плівкою.
  4. Охолоджуємо тісто півгодини в холодильнику.
  5. Ділимо тісто на 4 частини і розгортаємо кожну частину в пласт, товщиною 1 мм.
  6. Потім розрізаємо пласт на трикутники (приблизно 12 штук).
  7. Начинку можна брати будь-яку в т.ч. і не солодку. Можна приготувати і без начинки, а готові рогалики обваляти в цукровій пудрі.
  8. Щільно загортаємо рогалики і ставимо деко в холодильник на 15 хвилин, щоб вийшли розсипчастими.
  9. Випікаємо при 190 С протягом 20 хвилин. .
  10. Даємо охолонути і посипаємо цукровою пудрою (за бажанням).
Рецепт пісочних рогаликів всього з 3-ох інгредієнтів:  виходять розсипчасті і хрусткі
Рецепт пісочних рогаликів всього з 3-ох інгредієнтів: виходять розсипчасті і хрусткі

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!