Рецепт приготування ніжної печінки, яку будуть їсти навіть ті, хто її не любить

Рецепт приготування ніжної печінки, яку будуть їсти навіть ті, хто її не любить
Рецепт приготування ніжної печінки, яку будуть їсти навіть ті, хто її не любить

Складові:

  • Печінка – 0,6 кг.;
  • Куряче яйце – 1 шт.;
  • Часник – 1-2 зуб.;
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.;
  • Морська чи кухонна сіль – 1 ч. л.;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • Борошно – 4 ст. л.;
  • Харчова сода – 0,5 ч. л.;
  • Олія.

Спосіб приготування:

  1. Свіжу печінку замочіть в холодній воді.
  2. Потім викладіть її на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу та поріжте на невеликі шматки.
  3. Окремо вилийте в ємність яйце, змішайте його з сіллю, цукром, содою та подрібненим часником.
  4. Всю цю суміш покладіть до шматків печінки та залиште маринуватися близько 2 годин, можна й більше.
  5. В нагрітій сковороді обсмажте цибулю та перекладіть її на окреме блюдо.
  6. В ту ж сковорідку викладіть печінку, але спочатку обваляйте кожнен шматок у борошні.
  7. Обсмажте її протягом 3 хвилин з кожної сторони, зверху притрусіть смаженою цибулею, накрийте кришкою та тушкуйте ще 5 хвилин.
Рецепт приготування ніжної печінки, яку будуть їсти навіть ті, хто її не любить
Рецепт приготування ніжної печінки, яку будуть їсти навіть ті, хто її не любить

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!