fbpx

РЕЦЕПТ пудингу з манки: без випічки і тримає форму. Дуже легкий та смачний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, оцінка: 5,00 із 5)
Loading...
РЕЦЕПТ пудингу з манки: без випічки і тримає форму. Дуже легкий та смачний
РЕЦЕПТ пудингу з манки: без випічки і тримає форму. Дуже легкий та смачний

Манний пудинг – покроковий рецепт

Манка – найкраща крупа для пудингів. Для десерту необхідно мінімум часу та інгредієнтів. А ягоди, шоколад і горіхи не тільки прикрасять пудинг, але і зроблять його ще смачніше.

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ:

  • 500 мл молока
  • 100 г молочного шоколаду
  • 25 г вершкового масла
  • 4,5 ст. л. манки
  • 50 г цукру
  • 100 г малини або інших ягід
  • 4 ст. л. шоколадної стружки
  • 1 ст. л. будь-яких мелених горіхів
  • дрібка солі

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Спарити молоко з цукром і сіллю. Додати вершкове масло і шоколад.
  2. Тонкою цівкою всипати манну крупу. Варити, безперервно помішуючи, 2-3 хвилини і зняти з вогню.

3. Порційні формочки змочити водою і вилити в них шоколадну суміш.

4. Поставити в холодильник на 2 години.

5. Перед подачею прикрасити пудинг шоколадною стружкою, горіхами і свіжими ягодами. Смачного!

 

завантаження...

Be the first to comment

Напишіть відгук