fbpx

РЕЦЕПТ “Рафаелло” по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю

РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю
РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю

Інгредієнти:

  • Мигдаль – 100 г
  • Кокосова стружка – 125 г
  • Згущене молоко – 200 г
  • Вершкове масло – 130 г
  • Ванілін – на кінчику ножа

Рецепт Рафаелло – домашній варіант

1. Для початку змішайте вершкове масло зі згущеним молоком. Щоб це було простіше зробити, масло має бути кімнатної температури. Я для зручності користуюся міксером.

РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю

Додаємо кокосову стружку і ванілін, знову перемішуємо. Ставимо в холодильник на 1 годину, щоб маса схопилася.
2. У цей час беремо мигдаль. Обдаємо його окропом, після цього знімаємо з нього шкірку.
РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю
3. Дістаємо масу з холодильника, формуємо з неї невеликі кульки, всередину кожної кульки кладемо по 1 горішку, потім обвалюємо їх в кокосовій стружці.
РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю
РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю
РЕЦЕПТ "Рафаелло" по-домашньому: магазинний варіант навіть не розглядаю