fbpx

Рулет «Баунті» (без випічки) – покроковий рецепт з фото

Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт з фото
Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт з фото

Для любителів райської насолоди – рулет з кокосом “Баунті”

Для тіста:

  • Печиво магазинне, не сухе (цукрове, ювілейне і т.п.) – 300 г
  • Какао-порошок – 3 ст. лож.
  • Цукор – 0,5 скл (за смаком)
  • Вода (окріп) – 0,5 скл

Для крему:

  • Масло вершкове, кімнатної температури – 150 г
  • Цукрова пудра – 100 г (за смаком)
  • Кокосова стружка – 40 г

Рецепт приготування:

  1. Печиво подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки в дрібну крихту.
  2. Додати до печива порошок какао. Перемішати. Півсклянки цукру розчинити в половині склянки окропу. Остудити.
    Отриманий сироп влити в суху суміш. Замісити гладке “тісто”.
  3. Приготувати крем. Для цього розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукровою пудрою і кокосовою стружкою. Добре перемішати до однорідності.
  4. Тісто з печива розкачати на харчової плівці до бажаної товщини.
  5. Чим тонше буде розкатаний корж, тим більше вийде витків на зрізі рулету.
  6. Пласт покрити масляним кремом, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Потім корж з кремом акуратно згорнути рулетом.
  7. Рулет загорнути в харчову плівку і прибрати в морозилку на 30-40 хвилин.
  8. Готовий рулет нарізати скибочками. Приємного чаювання😉
Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт з фото
Рулет «Баунті» (без випічки) – покроковий рецепт з фото

Фото та рецепт: Іра Татарин