Для любителів райської насолоди – рулет з кокосом “Баунті”
Для тіста:
- Печиво магазинне, не сухе (цукрове, ювілейне і т.п.) – 300 г
- Какао-порошок – 3 ст. лож.
- Цукор – 0,5 скл (за смаком)
- Вода (окріп) – 0,5 скл
Для крему:
- Масло вершкове, кімнатної температури – 150 г
- Цукрова пудра – 100 г (за смаком)
- Кокосова стружка – 40 г
Рецепт приготування:
- Печиво подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки в дрібну крихту.
- Додати до печива порошок какао. Перемішати. Півсклянки цукру розчинити в половині склянки окропу. Остудити.
Отриманий сироп влити в суху суміш. Замісити гладке “тісто”. - Приготувати крем. Для цього розм’якшене вершкове масло з’єднати з цукровою пудрою і кокосовою стружкою. Добре перемішати до однорідності.
- Тісто з печива розкачати на харчової плівці до бажаної товщини.
- Чим тонше буде розкатаний корж, тим більше вийде витків на зрізі рулету.
- Пласт покрити масляним кремом, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Потім корж з кремом акуратно згорнути рулетом.
- Рулет загорнути в харчову плівку і прибрати в морозилку на 30-40 хвилин.
- Готовий рулет нарізати скибочками. Приємного чаювання😉
Фото та рецепт: Іра Татарин