
Рулет “Тигровий” – надзвичайно смачний, яскравий та ошатний м’ясний рулет з грибами, який просто створений для святкового столу!
Інгредієнти:
- сир твердий – 200 г;
- курячі яйця – 5 шт;
- борошно пшеничне – 2 ст.л.;
- фарш з курячої грудки – 450-500 г;
- цибуля (одна велика цибулина) – 150 г;
- печериці – 500 г;
- олія для смаження грибів та 1/2 цибулини.
- сіль, перець за смаком
- лист норі для прикраси
Процес приготування:
- У миску викладаємо тертий сир і яйця, добре перемішуємо. Також додаємо сіль і спеції за смаком. Якщо маса здається вам недостатньо яскравою, її можна підфарбувати за допомогою харчового барвника або куркуми.
- Випікати корж для рулету будемо на деко. Застилаємо його пергаментним папером, злегка змащуємо олією. Потім виливаємо на деко тісто і добре розподіляємо його по поверхні. Тигрові смужки вирізаємо з норі і розподіляємо їх по коржу, формуючи малюнок і злегка придавлюємо їх до тіста. Відправляємо корж випікатися в добре розігріту до 150 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
- Поки тісто в духовці, займемося начинкою. Для неї готуємо фарш з курячого філе і обсмажуємо печериці з цибулею. Коли корж буде готовий, виймаємо його з духовки і, поки він не охолов, рівним шаром викладаємо на нього начинку: приправлений фарш і обсмажені гриби.
- Потім акуратно згортаємо все в щільний рулет. Щільно загортаємо рулет в пергаментний папір, і знову відправляємо закуску в духовку, розігріту тепер до 200 градусів. Запікаємо приблизно протягом 30 хвилин.
Подавати рулет можна як холодним, так і гарячим, смачного!