«Рибне сало». Закуска з скумбрії, яку повинен спробувати кожен!

«Рибне сало». Закуска з скумбрії, яку повинен спробувати кожен!
«Рибне сало». Закуска з скумбрії, яку повинен спробувати кожен!

Інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт.;
  • часник, 2 зубчики;
  • лавровий лист, 1 шт.;
  • сіль, 0.5 ч.л.;
  • перець, коріандр.

Рецепт приготування:

  1. Рибу очищаємо і перетворюємо її в філе без кісток.
  2. Для маринування змішуємо мелений лавровий лист з іншими спеціями.
  3. Змішуємо сіль і цукор і натираємо філе, потім обсипаємо спеціями і вкінці натираємо тертим часником. Часник можна пропустити через прес.
  4. Філе кладемо внутрішніми сторонами один на одного і дуже щільно загортаємо в плівку.
  5. Відправляємо рулет на 12 годин в холодильник і потім на пару годин в морозильну камеру.
  6. Після заморозки ви зможете акуратно нарізати закуску тонкими скибочками і красиво викласти на тарілку для подачі на святковий стіл.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!