
Інгредієнти:
- скумбрія, 1 шт.;
- часник, 2 зубчики;
- лавровий лист, 1 шт.;
- сіль, 0.5 ч.л.;
- перець, коріандр.
Рецепт приготування:
- Рибу очищаємо і перетворюємо її в філе без кісток.
- Для маринування змішуємо мелений лавровий лист з іншими спеціями.
- Змішуємо сіль і цукор і натираємо філе, потім обсипаємо спеціями і вкінці натираємо тертим часником. Часник можна пропустити через прес.
- Філе кладемо внутрішніми сторонами один на одного і дуже щільно загортаємо в плівку.
- Відправляємо рулет на 12 годин в холодильник і потім на пару годин в морозильну камеру.
- Після заморозки ви зможете акуратно нарізати закуску тонкими скибочками і красиво викласти на тарілку для подачі на святковий стіл.