fbpx

ЩО ПРИГОТУВАТИ З ЗАМОРОЖЕНИХ ОВОЧІВ: ТОП-6 ОРИГІНАЛЬНИХ РЕЦЕПТІВ

ЩО ПРИГОТУВАТИ З ЗАМОРОЖЕНИХ ОВОЧІВ: ТОП-6 ОРИГІНАЛЬНИХ РЕЦЕПТІВ
ЩО ПРИГОТУВАТИ З ЗАМОРОЖЕНИХ ОВОЧІВ: ТОП-6 ОРИГІНАЛЬНИХ РЕЦЕПТІВ

М’ясний рулет з замороженими овочами

Таке дуже просте в приготуванні блюдо підійде навіть для святкового столу. Гості, покуштувавши його, не залишаться байдужими.

Інгредієнти: заморожені овочі – 400 г, куряче філе – 700 г, яйце – 4 шт., Білий хліб – 3 шматочки, сало – 100 г, свіжий кріп – 1/2 пучка, чорний мелений перець – 1/4 ч.л ., сіль за смаком.

Приготування: Хліб підсушіть в розігрітій до 180 градусів духовці і подрібніть в крихту за допомогою комбайна. У блендері змішайте сало і куряче філе. Приправте отриманий фарш сіллю і перцем. Потім додайте подрібнений кріп. Далі з’єднайте м’ясний фарш із замороженими овочами, хлібними крихтами і злегка збитими яйцями. Все добре перемішайте руками. Деко застеліть фольгою, сформуйте з м’ясного фаршу довгастий батон, викладіть його на деко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 45-50 хвилин. Із шматка його повинен виходити прозорий сік. Дайте готовому рулету трохи охолонути. Потім наріжте його і подавайте до столу.

Смачного!

М'ясний рулет з замороженими овочами
М’ясний рулет з замороженими овочами

Заморожені овочі під сирним соусом

Складові:

  • Кубик бульйонний (грибний) – 1 шт .;
  • Вода – 1 склянка;
  • Плавлений сир – 1 шт .;
  • Борошно – 2 ст. л .;
  • Масло вершкове – 1 ст. л .;
  • Овочі заморожені – 350 г

Як приготувати заморожені овочі під сирним соусом

  1. Кубик бульйону розчиняємо в теплій воді. Борошно розтираємо з маслом.
  2. Плавлений сир натираємо на крупній тертці. Всі з’єднуємо і подрібнюємо за допомогою блендера.
  3. Овочі викладаємо в сотейник, заливаємо соусом і запікаємо в духовці при температурі 180-200 ° С протягом 20 хвилин.
  4. При подачі можна посипати зеленню.
заморожені овочі під сирним соусом
заморожені овочі під сирним соусом

Грибний суп-пюре в хлібі

Складові:

  • Печериці – 300 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • Суміш заморожених овочів (зелений горошок, цукіні, морква, гриби) – 300 г;
  • Вершки – 500 мл;
  • Вершкове масло – 30 г;
  • Чорний хліб – 0,5 шт .;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати грибний суп-пюре в хлібі

КРОК 1. Нарізаємо печериці.

КРОК 2. Подрібнюємо цибулю.

КРОК 3. Розтоплюємо в глибокій пательні вершкове масло.

КРОК 4. Обсмажуємо в олії цибулю.

КРОК 5. Додаємо печериці.

КРОК 6. Обсмажуємо печериці до золотистого кольору.

КРОК 7. Додаємо заморожені овочі.

КРОК 8. Тушкуємо до готовності.

КРОК 9. Вливаємо вершки.

КРОК 10. Перебиваємо суп в блендері.

КРОК 11. Відрізаємо частинку хліба.

КРОК 12. Вирізаємо середину хліба, залишивши край в 2,5 см

КРОК 13. Підсушуємо хліб в розігрітій до 140 С духовці: серединка хліба повинна добре підсушитися, інакше вона розм’якне від вологи. Виливаємо суп.

Рис з овочами

Складові:

  • Рис – 200 г;
  • Оливкова олія – ​​20 мл;
  • Часник – 10 г;
  • Заморожені овочі – 400 г;
  • Сіль – 5 г;
  • Білий перець – 3 г;
  • Суміш трав – 5 г;
  • Овочевий бульйон – 0,5 склянки

Як приготувати рис з овочами

Для цієї страви не підходять клейкі сорти рису*

  1. Промиваємо і відварюємо рис. Для відварювання такого рису потрібно взяти води в два рази більше ніж крупи. Рис потрібно покласти в киплячу воду, а варити його до тих пір, поки він повністю не вбере воду (приблизно 20 хвилин).
  2. Розігріваємо в пательні оливкову олію. Додаємо подрібнений часник в нагріту олію і обсмажуємо до рум’яності, щоб він «віддав» свій аромат.
  3. Висипаємо на пательню суміш овочів, перемішуємо. Солимо, посипаємо білим меленим перцем і заправляємо дрібкою ароматних трав.
  4. Овочі обсмажуємо на великому вогні протягом 10 хвилин. Не забуваємо помішувати! Доливаємо півсклянки овочевого бульйону (або окропу), накриваємо кришкою, зменшуємо нагрів і тушкуємо до готовності овочів. Для цього знадобиться приблизно 15-20 хвилин.
  5. Змішуємо рис з овочами. Даємо пропаритися під кришкою ще 10 хвилин.

Пиріг-запіканка з сумішшю овочів

Інгредієнти:

  • Суміш овочів – 400 г;
  • Кефір – 100 мл;
  • Вода – 100 мл;
  • Пшеничне борошно – 100;
  • Рослинна олія – ​​3 ст. л;
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.;
  • Майоран сухий – 0,5 ст. л .;
  • Перець червоний мелений – 0.5 ч. Л .;
  • Сіль за смаком

Рецепт приготування пирога-запіканки

  1. Овочі викладаємо в друшляк, обдаємо окропом і залишаємо остигати і стікати. Коли вода стече – солимо.
  2. Для тіста змішуємо кефір і воду, додаємо сіль, цукор, 2 ст. л. олії та перемішуємо до розчинення.
  3. Додаємо борошно і соду (краще їх просіяти). Перемішуємо. Додаємо майоран, перець і швидко вимішуємо тісто до однорідності. Після додавання соди потрібно працювати швидко.
  4. У тісто викладаємо овочі і перемішуємо.
  5. Змащуємо форму для запіканки маслом і викладаємо тісто з овочами в форму.
  6. Випікаємо пиріг при 180 градусах 40-50 хвилин.
  7. Дістаємо, нарізаємо і можна подавати.

Омлет з овочами

Складові:

  • Заморожена італійська суміш – 350 г;
  • Курячі яйця – 5 шт .;
  • Сіль – 5 г;
  • Спеції сухі – 3 г;
  • Соняшникова олія – ​​20 мл

Як приготувати омлет з овочами

1. Промиваємо італійську суміш овочів холодною водою (без розморожування) і трохи просушуємо на паперовому рушнику, щоб пішла зайва волога.
2. Висипаємо просушені овочі на пательню з розпеченою олією та обсмажуємо декілька хвилин.
3. Тим часом збиваємо вінчиком або виделкою курячі яйця з молоком, додайте сіль, перець або будь-які спеції за бажанням.
4. Виливаємо збиті яйця в пательню з овочами і перемішуємо. Накриваємо омлет кришкою і готуємо на повільному вогні.
5. Через 5-7 хвилин лопаткою протикаємо омлет в декількох місцях. Це дозволить омлету швидше пропектися і не дасть підгоріти знизу.
6. За пару хвилин до готовності посипаємо омлет тертим сиром або нарубаною зеленню.

За матеріалами smachno.ua, womanway.online