Швидкий та смачний медовик, який просто тане в роті. І ніякі коржі розкачувати не потрібно

Швидкий та смачний медовик, який просто тане в роті. І ніякі коржі розкачувати не потрібно
Швидкий та смачний медовик, який просто тане в роті. І ніякі коржі розкачувати не потрібно

Медовий торт, що готується швидко і просто, сподобається всій сім’ї. Виходить дуже смачний і ніжний.

Інгредієнти:

  • мед – 80 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукор – 100 г;
  • борошно – 180-200 г;
  • сода – 1 ч. л.;
  • сіль (дрібка).

Інгредієнти для приготування крему:

  • сметана (жирність 20%) – 400 г;
  • цукрова пудра – 1 ст. л.

Рецепт приготування:

  1. Мед помістити у каструлю, розігріти на повільному вогні, ввести соду, перемішати, готувати 2 хвилини, помішуючи.
  2. Додати масло, розмішати до розчинення.
  3. Міксером добре збити яйця, повільно вводячи цукор.
  4. Медово-масляну суміш влити в яйця.
  5. Борошно просіяти, додати до суміші, перемішати.
  6. Отримане тісто поділити на 2 частини.
  7. Підготувати форму для випічки, застеливши пергаментним папером, влити першу частину тіста, розподілити рівномірно.
  8. Випікати в духовці 6-8 хвилин при температурі 160 градусів (так само спекти другий корж).
  9. Краї обрізати, коржі розрізати на 3 рівних частини.
  10. До сметани додати цукрову пудру, добре перемішати.
  11. Готовою масою перемастити коржі.
  12. Перетерти на крихту обрізки коржів, задекорувати боки і верх.
  13. Дати постояти 3-4 години.

Смачного!

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram