Шикарний чізкейк без випічки (з апельсиновим желе) — мінімум роботи та Вашого часу!

Шикарний чізкейк без випічки (з апельсиновим желе) — мінімум роботи та Вашого часу!
Шикарний чізкейк без випічки (з апельсиновим желе) — мінімум роботи та Вашого часу!

Щоб приготувати чізкейк з апельсиновим желе без випічки:

Діаметр форми 20 см

Основа для чізкейку:

  • Печиво цукрове – 200 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Молоко – 1-2 ст.л. (за бажанням та за необхідності)

Вершковий шар для чізкейку:

  • Вершковий сир – 400 г
  • Сметана 20% або жирніше – 150 г
  • Цукор – 110 г
  • Ванільний цукор Dr Oetker – 1 пакетик
  • Желе – 1 упаковка (розвести згідно з інструкцією на упаковці)
  • Мандарини – 2 -3 шт.

Процес приготування:

  1. Подрібнити печиво в дрібну крихту. Додати розтоплене вершкове масло. Якщо крихта виходить дуже сухою, можна додати трохи молока. Викласти крихту в рознімну форму, добре утрамбувати. Поставити в морозильну камеру, поки займаємося вершковим шаром.
  2. Для вершкового шару змішати вершковий сир, сметану, цукор та ванільний цукор. Перемішати, поки цукор розчиниться. Викласти вершковий сир на основу печива. Поставити в морозильну камеру хвилин на 20-30, поки займатимемося третім шаром.
  3. Залити желе гарячою водою згідно з інструкцією на упаковці. Можна використовувати трохи менше води, ніж зазначено на упаковці, тоді желе буде міцніше. Дати желе охолонути до кімнатної температури. На вершковий шар викласти будь-які фрукти, вилити зверху желе. Поставити в холодильник (не в морозильну камеру!) на кілька годин, доки желе зверху повністю застигне.
  4. Коли желе повністю застигне, можна діставати десерт із форми. Акуратно пройдіться по краю форми і дістаньте чізкейк. 

Смачного!