Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера

Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера
Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера

Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин, + час на випічку. За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 120 г
  • вершкове масло – 30 г
  • кефір – 250 мл
  • борошно – 300-320 г
  • розпушувач – 10 г
  • родзинки – за смаком

Рецепт приготування:

  1. У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
  2. У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
  3. Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.

    Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера
    Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера
  4. Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю. Смачного!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!