Сирний пиріг завжди буде актуальним. Він простий у приготуванні, а на смак виходить ніжним і повітряним. Просто змішайте все і поставте в духовку. І цей пиріг стане вашим улюбленим!
Інгредієнти:
- сир – 500 г
- сметана – 100 г
- цукор – 70 г
- манна крупа – 50 г
- крохмаль – 10 г
- ванільний цукор – 10 г
- розпушувач – 1 ч.л.
- яйця – 3 шт.
- родзинки – 50 г
Рецепт приготування:
- Збийте міксером яйця з цукром. Маса повинна посвітліти, а цукор повністю розчинитися.
- Додайте до яєць решту інгредієнтів (крім крохмалю та манки) та збийте блендером до однорідної маси.
- Додаємо манну крупу та крохмаль. Злегка перемішуємо.
- За бажанням додайте родзинки.
- Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 160 градусів духовку, випікайте близько 40 хвилин.
- Після випікання дайте охолонути в формі та посипте цукровою пудрою. Смачного!