Тісто, з якого завжди виходять хрусткі чебуреки з бульбашками

Тісто, з якого завжди виходять хрусткі чебуреки з бульбашками
Тісто, з якого завжди виходять хрусткі чебуреки з бульбашками

Пухирчасте, хрустке тісто для чебуреків на газованій мінеральній воді (краще охолодженій).

Тісто для чебуреків на газованій воді

Інредієнти:

  • 400 г борошна
  • 200 мл газованої мінеральної води
  • 0,5 ч.л солі
  • 0,5 ч.л цукру
  • 1 ст.л. олії

Рецепт приготування:

  1. В великій мисці змішати сіль, цукор та 400 г просіяного борошна.
  2. Влити 200 мл газованої води, перемішати та додати олію.
  3. Тісто вимішується руками до максимальної еластичності.
  4. Приготуйте начинку з фаршу та смажте чебуреки у великій кількості олії до золотистої скоринки. Смачного!
Тісто, з якого завжди виходять хрусткі чебуреки з бульбашками
Тісто, з якого завжди виходять хрусткі чебуреки з бульбашками