
Інгредієнти:
- печиво (“До кави” або на Ваш смак) – 48 шт.
- сир кисломолочний – 500 г
- цукор – 1 скл.
- сметана – 250 мл
- вершкове масло – 100 г
- чорнослив – 150 г
- чорний шоколад – за смаком
Рецепт приготування:
- Залийте чорнослив окропом, залиште на 15 хвилин. Злийте воду і дрібно наріжте чорнослив.
- Приготуйте крем. Збийте за допомогою блендера сир з цукром. Додайте жирну сметану. Добре перемішайте.
- Потім додайте в масу розм’якшене вершкове масло. Знову перемішайте.
- Викладіть перший шар м’якого печива з 12 штук. (Печиво попередньо можна вмочити в молоко, або в розчинну каву, щоб торт не вийшов сухим).
- Змастіть частиною крему. Потім викладіть підготовлений чорнослив. Зверху – ще один шар печива і повторіть всю процедуру. У результаті повинно вийти чотири шари.
- Залиште трохи крему, щоб покрити торт зверху і по краях. Прикрасьте торт какао-порошком або тертим шоколадом. Насолоджуйтесь!
Торт з чорносливом без випічки. Готується цей десерт дуже просто!