
Навіть звичні котлети можна приготувати по-новому приготувавши їх з помідорами і зеленню!
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 700 г
- Батон – 1/2
- Цибуля – 3 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Помідор – 3 шт.
- Кріп – 1 маленький пучок
- Петрушка – 1 маленький пучок
- Молоко – 150 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія соняшникова – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
- Скибочки батона замочуємо в молоці.
- Цибулю і часник подрібнюємо блендером, солимо, додаємо батон з молоком і знову збиваємо до однорідності.
- Отриману масу підмішуємо до фаршу.
- З помідорів знімаємо шкірку, попередньо потримавши їх кілька секунд в окропі, і нарізаємо дрібними кубиками.
- Зелень також дрібно ріжемо і змішуємо з помідорами. Даємо трохи постояти, сік, що утворився потім зливаємо.
- Змішуємо помідори з фаршем.
- З отриманої маси формуємо котлетки середнього розміру, викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в розігріту до 190 ° С духовку на 30-40 хвилин.
Як і з чим подавати:
Подавайте з запеченими овочами і улюбленим соусом.