Вечеря за 15 хвилин! Соковитий минтай на сковороді з вершковим смаком!

Вечеря за 15 хвилин! Соковитий минтай на сковороді з вершковим смаком!
Вечеря за 15 хвилин! Соковитий минтай на сковороді з вершковим смаком!

Інгредієнти:

  • минтай, 1 кг;
  • цибуля, 2 – 3 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • олія, 4-5 ст.л.

Процес приготування:

  1. Свіжу рибу очищаємо від усього зайвого і обробляємо. Якщо риба морожена, розморожуємо.
  2. Промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо порційними шматками.
  3. Обсипаємо рибу сіллю перцем і спеціями, перемішуємо. Залишаємо маринуватися.
  4. Цибулю ріжемо півкільцями.
  5. Розігріваємо олію, викладаємо в сковороду шматки риби і зверху засипаємо цибулею.
  6. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 15 хвилин.
  7. Перевертаємо рибу і тушкуємо ще кілька хвилин.

Подаємо таку рубку до відварної картоплі або пюре, рису з овочами, іншими гарнірами і салатами зі свіжих овочів.