Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків
Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 шт.,
  • Фарш м’ясний – 250 г,
  • Рис – 1/2 склянки,
  • Цибулина – 1 шт.,
  • Сіль – 1 ч. ложка,
  • Чорний перець – 1/2 ч. ложки,

Для заливки:

  • 2 ст. ложки томатної пасти,
  • 2 ст. ложки сметани,
  • 1 ч. ложка хмелі-сунелі 
  • 1/2 склянки води.

Процес приготування:

  1. Приготуйте фарш. Подрібніть цибулю, додайте сіль, перець, перемішайте з фаршем. Рис необхідно промити і теж додати до фаршу.
  2. Кабачки наріжте тонкими слайсами вздовж. Відберіть ширші слайси для голубців, пересипте сіллю, і укладіть один на одного. Решту кабачків подрібніть і додайте до фаршу.
  3. Формуємо голубці:
  4. Загорніть в рулетик. Рулетики з начинкою викладіть щільно в сковороду, по колу.
  5. Сковорідку ставимо на вогонь.
  6. Змішайте всі інгредієнти для заливки. Вилийте заливку в сковороду і тушіть голубці під кришкою 35-45 хвилин.

Смачного!