Всього 6 цибулин та борошно! Котлети виходять смачними, соковитими і ситними

Всього 6 цибулин та борошно! Котлети виходять смачними, соковитими і ситними
Всього 6 цибулин та борошно! Котлети виходять смачними, соковитими і ситними

Потрібно всього 6 цибулин! Смачна ідея для вечері або обіду! Це дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля – 6 шт. (середніх)
  • Пшеничне борошно – ½ склянки
  • Кріп (або інша зелень) – 3-4 гілочки
  • Олія – для смаження
  • Сіль, перець – за смаком.

Рецепт приготування:

  1. Цибулю нарізаємо кубиками
  2. Перекладаємо нарізану цибулю в сито і заливаємо окропом.
  3. Трохи перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин. Це робиться для того, щоб з цибулі пішла зайва гіркота.
  4. Тепер наріжемо зелень. Мені дуже подобається кріп в цій страві, але можна замінити і на петрушку або іншу зелень.
  5. Нарізаємо дрібно кілька гілочок і висипаємо в ємність з цибулею. Добре все перемішуємо, щоб зелень рівномірно розподілилася. Висипаємо борошно, у мене звичайне, але можна використовувати і цільнозернове і кукурудзяне – теж виходить дуже смачно. Додаємо чорний мелений перець і сіль за смаком.
  6. І тепер знову все добре перемішуємо, щоб борошно, сіль і перець рівномірно розподілилися. Повинна вийти маса, яка нагадує фарш. Поки сковорода нагрівається, формуємо з отриманого цибулевого фаршу невеликі котлети.
  7. Тепер котлети викладаємо на сковороду і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін.
  8. Якщо котлети розвалюються при смаженні, то додайте в тісто трохи кукурудзяного або картопляного крохмалю. Готові цибулеві котлети викладаємо на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир.

Котлети виходять смачними, соковитими і ситними, чудово допоможуть урізноманітнити пісний стіл. Ніхто не здогадається, з чого вони приготовлені, і сподобаються вони навіть тим, хто не дуже любить цибулю.

Всього 6 цибулин та борошно! Котлети виходять смачними, соковитими і ситними
Всього 6 цибулин та борошно! Котлети виходять смачними, соковитими і ситними
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!