
Сьогодні готуємо м’ясну закуску, яка замінить вам ковбасу. Вам знадобиться всього 10-15 хвилин, в результаті вийде неймовірно смачна м’ясна закуска, яка прикрасить Ваш святковий стіл!
Інгредієнти:
- Курячі стегна – 1 кг
- Сіль – 1 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Паприка – 1 ч.л.
- Чебрець – 1/2 ч.л.
- Сухий часник – 1/2 ч.л.
Спосіб приготування:
- Для такої закуски найкраще підійдуть курячі стегна, але можна використовувати і гомілки з грудинкою. М’ясо необхідно відокремити від кісток. Я використовую м’ясо разом зі шкурками, але шкурки можна зняти і приготувати без них. Нарізаю м’ясо на довільні шматочки.
- М’ясо солимо, перчимо до смаку, додамо 1 ч.л. солодкої паприки, 1/2 ч.л. чебрецю і 1/2 ч.л. сухого часнику. Добре перемішати, розподіляючи спеції по м’ясу.
- Розстеляємо фольгу, зверху викладаємо підготовлене м’ясо на один край. Загортаємо рулетиком. Фольги не шкодуйте, потрібно добре упакувати м’ясо, щоб сік не витікав.
- Запікаємо в духовці при температурі 180º С на середньому рівні, без конвекції, 80 хвилин. Виймаємо з духовки, зверху ставимо прес, у мене обробна дошка і 1 кг крупи. Відправляємо в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.
- Як бачите, активного часу на приготування йде мінімум, а в результаті виходить дуже смачна, натуральна м’ясна нарізка, яка нікого не залишить байдужим!
Гарненько нарізаємо на м’ясну тарілку і подаємо до столу!