Випічка заливного пирога «Коли сезон полуниці в розпалі»

Випічка заливного пирога «Коли сезон полуниці в розпалі»

ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ НА СМЕТАНІ З ПОЛУНИЦЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА

  • 400 г борошна
  • 100 г цукру
  • 20 г ванільного цукру
  • 120 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 1 ч. Л. розпушувача

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЗАЛИВКИ

  • 300 г сметани
  • 20 г крохмалю
  • 120 г цукру
  • 2 яйця

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧИНКИ

  • 200-300 г полуниці

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Спочатку приготуй тісто для заливного пирога . Для цього змішай борошно і розпушувач, просій. В окремій ємності збий яйця і цукор.
  2. Потім додай в яйця вершкове масло і все ретельно збий. У цю суміш додай борошно з розпушувачем і заміси тісто. Відправ готове тісто в холодильник на 30 хвилин.
  3. Змішай всі інгредієнти для заливки і збий їх до однорідної маси.
  4. Помий і висуши полуницю.
  5. Тепер збираємо наш пиріг. Тісто дістань з холодильника, розкачай за формою, роблячи невеликі бортики. Зверху на тісто вилий сметанну заливку, а зверху виклади полуницю.
  6. Постав пиріг в розігріту духовку до 180″ і випікай приблизно 45 хвилин. Потім вимкни духовку і дай постояти ще хвилин 30. Потім можна подавати до чаю!
заливний пиріг з полуницею
заливний пиріг з полуницею