“Вишня під снігом” — надзвичайно смачне пісочне печиво з вишнею. Покроковий рецепт

Інгредієнти на 25 штук:

  • Борошно – 400 г
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 150 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Вишні без кісточок – 50 шт.
  • Вишневий джем – 50 г
  • Пудра цукрова – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Борошно просіяти з розпушувачем в глибоку ємність, додати цукор, змішати все. Додати в суміш яйця, сметану, вершкове масло, замісити тісто.
  2. Тісто розкачати довгим прямокутником завтовшки 8 міліметрів, намазати край варенням, викласти в ряд 50 вишень, згорнути трубочкою, порізати на шматочки з 2 вишнями в кожному.
  3. Деко застелити папером, викласти на нього печиво, випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Готове печиво посипати цукровою пудрою.

За матеріалами