
Найголовніший сeкрeт в правильному тісті для чeбyрeкoв. Саме цей рeцeпт сyпeр xрyсткого тіста я вам сьогодні розповім:
Інгредієнти:
Тістo:
- борошно – 3,5 скл.;
- 1 яйце;
- 1 скл. води;
- 0,5 ч.л. солі .;
- 2 ст.л. олії;
- 2 ст.л. горілки.
Начинка:
- фарш – 600 г;
- цибуля – 600 г;
- сіль, перець;
- масло вершкове – 50 г.
Смачні хрусткі чебуреки – покроковий рецепт
- Просійте борошно.
- У воду (кип’яток) додайте сіль, олію, і склянку борошна. Швидко замішайте, щоб не було грудочок.
- Коли маса охолоне додайте яйце, горілку, і борошно, яке залишилось.
- Найкрийте тісто вологим рушником і залиште на 40-50 хвилин.
- Приготуйте начинку. Для цього в фарш додайте сіль, перець, і натерту цибулю. Перемішайте. Якщо у вас домашній фарш, додайте трохи води, щоб фарш був соковитим.
- Тісто розкачайте, за допомогою тарілки виріжте круг. На одну сторону викладіть фарш, і трішки вершкового масла, накрийте іншою стороною. Краї защипніть, змочивши їх водою.
- Обов’язково смажте чебуреки на розігрітій олії з двох сторін. Смачного!
