Я не знала секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так!

Я не знала секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так
Я не знала секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так

Найголовніший сeкрeт в правильному тісті для чeбyрeкoв. Саме цей рeцeпт сyпeр xрyсткого тіста я вам сьогодні розповім:

Інгредієнти:

Тістo:

  • борошно – 3,5 скл.;
  • 1 яйце;
  • 1 скл. води;
  • 0,5 ч.л. солі .;
  • 2 ст.л. олії;
  • 2 ст.л. горілки.

Начинка:

  • фарш – 600 г;
  • цибуля – 600 г;
  • сіль, перець;
  • масло вершкове – 50 г.

Смачні хрусткі чебуреки – покроковий рецепт

  1. Просійте борошно.
  2. У воду (кип’яток) додайте сіль, олію, і склянку борошна. Швидко замішайте, щоб не було грудочок.
  3. Коли маса охолоне додайте яйце, горілку, і борошно, яке залишилось.
  4. Найкрийте тісто вологим рушником і залиште на 40-50 хвилин.
  5. Приготуйте начинку. Для цього в фарш додайте сіль, перець, і натерту цибулю. Перемішайте. Якщо у вас домашній фарш, додайте трохи води, щоб фарш був соковитим.
  6. Тісто розкачайте, за допомогою тарілки виріжте круг. На одну сторону викладіть фарш, і трішки вершкового масла, накрийте іншою стороною. Краї защипніть, змочивши їх водою.
  7. Обов’язково смажте чебуреки на розігрітій олії з двох сторін. Смачного!
Я не знала секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так
Я не знала секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!