Щоб вийшло соковите куряче філе з золотистою скоринкою, мені довелося покласти всередину фольгу!
Інгредієнти:
- куряче філе – 3 шт.
- яйця – 3 шт.
- бринза – 75 г
- твердий сир – 50 г
- петрушка, сіль, перець
Процес приготування:
- Філе промити і просушити паперовими рушниками.
- Розрізаємо його таким чином, щоб вийшов човник з бортиками – щоб можна було фарширувати.
- Викладаємо всередині шматочки фольги. Кожен «човник» солимо і перчимо, натираємо спеціями і обсмажуємо до рум’яності на сковороді.
- Беремо форму для запікання, змащуємо його олією і викладаємо човники, попередньо вийнявши фольгу.
- Бринзу або будь-який інший солоний сир ріжемо дрібними кубиками і змішуємо з рубаною зеленню і яйцем.
- Фаршируємо філе начинкою, вставляємо між краями зубочистки, щоб м’ясо не закрилося в процесі запікання.
- Запікаємо 10 хвилин при 200 градусах.
- Виймаємо, прибираємо зубочистки, розбиваємо в кожен “човник” яйце і присипаємо його тертим сиром.
- Повертаємо в духовку ще на 5 хвилин.
- При подачі посипаємо рубаною зеленню і за бажанням – подрібненим часником.