Я поклала шматок фольги в куряче філе — дивіться, що вийшло!

Щоб вийшло соковите куряче філе з золотистою скоринкою, мені довелося покласти всередину фольгу!

Інгредієнти:

  • куряче філе – 3 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • бринза – 75 г
  • твердий сир – 50 г
  • петрушка, сіль, перець

Процес приготування:

  1. Філе промити і просушити паперовими рушниками.
  2. Розрізаємо його таким чином, щоб вийшов човник з бортиками – щоб можна було фарширувати.
  3. Викладаємо всередині шматочки фольги. Кожен «човник» солимо і перчимо, натираємо спеціями і обсмажуємо до рум’яності на сковороді.
  4. Беремо форму для запікання, змащуємо його олією і викладаємо човники, попередньо вийнявши фольгу.
  5. Бринзу або будь-який інший солоний сир ріжемо дрібними кубиками і змішуємо з рубаною зеленню і яйцем.
  6. Фаршируємо філе начинкою, вставляємо між краями зубочистки, щоб м’ясо не закрилося в процесі запікання.
  7. Запікаємо 10 хвилин при 200 градусах.
  8. Виймаємо, прибираємо зубочистки, розбиваємо в кожен “човник” яйце і присипаємо його тертим сиром.
  9. Повертаємо в духовку ще на 5 хвилин.
  10. При подачі посипаємо рубаною зеленню і за бажанням – подрібненим часником.