Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню “смакоту” на сковорідці

Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню "смакоту" на сковорідці
Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню "смакоту" на сковорідці

Сьогодні я хочу запропонувати один зі своїх улюблених рецептів: соковиті,  рум’яні і дуже смачні котлетки з риби.

Для приготування таких котлет не знадобиться ні м’ясорубка, ні блендер, а весь процес приготування займає мінімальну кількість часу. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!

Інгредієнти:

  • Риба – минтай або хек (філе) – 400 г
  • яйце – 1-2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сметана – 1 ст.л.
  • крохмаль – 3 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Якщо у вас заморожене філе, то після його розморозки, дайте стекти всій рідини. Це дуже важливий момент!
  2. Цибулю нарізати ДУЖЕ дрібно, щоб встигла прожаритися і не відчувалася в котлетах!
  3. Рибу нарізати кубиками середнього розміру!
  4. Перекладіть рибу і цибулю в миску, вбийте яйце, посоліть, поперчіть за своїм смаком і добре перемішайте.
  5. Далі додайте сметану, крохмаль і ще раз вимішайте масу.
  6. У вас повинна вийти густа маса, що нагадує за консистенцією тісто для оладок.
  7. Обсмажуйте котлетки на розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки! Смачного!
Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню "смакоту" на сковорідці
Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню “смакоту” на сковорідці