Якщо не виходить бісквіт — секрети випічки ідеального, пишного бісквіту

Якщо не виходить бісквіт — секрети випічки ідеального, пишного бісквіту
Якщо не виходить бісквіт — секрети випічки ідеального, пишного бісквіту

Секрети випічки бісквіта

  1. Дотримуйтесь правильного співвідношення інгредієнтів . Ось наприклад: 6 яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна, 1 щіпка соди або 0,5 ч. л. розпушувача.
  2. Перед тим як збивати яйця , потримайте їх в морозилці 10-15 хвилин, вони повинні бути добре охолодженими.
  3. Збивайте яйця в глибокій мисці міксером на високій швидкості
  4. Після того як яєчна маса збільшилася в обсязі в 4-5 разів, починайте невеликими порціями додавати цукор.
  5. Вимкніть міксер і всипте просіяне борошно , перемішайте суміш ложкою, додайте соду або розпушувач. 
  6. Форму для випічки застеліть пергаментом і присипте борошном, вилийте бісквітне тісто. Ставити форму з тістом слід в уже розігріту духовку і випікати при температурі не більше 180 градусів. Якщо ви помітили, що краї випічки подрум’янились, а серединка рідка, поступово збавте температуру. Випікається бісквіт близько 45 хвилин, час приготування залежить від діаметра форми.
  7. Під час випічки дверцята духовки краще не відкривати: бісквіт може осісти.
  8. Готовому коржу дайте охолонути прямо в формі , потім виймайте.
Якщо не виходить бісквіт — секрети випічки ідеального, пишного бісквіту
Якщо не виходить бісквіт — секрети випічки ідеального, пишного бісквіту

Все по 100: покроковий рецепт приготування ідеального пишного пирога “Кастелла”