
Секрети випічки бісквіта
- Дотримуйтесь правильного співвідношення інгредієнтів . Ось наприклад: 6 яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна, 1 щіпка соди або 0,5 ч. л. розпушувача.
- Перед тим як збивати яйця , потримайте їх в морозилці 10-15 хвилин, вони повинні бути добре охолодженими.
- Збивайте яйця в глибокій мисці міксером на високій швидкості .
- Після того як яєчна маса збільшилася в обсязі в 4-5 разів, починайте невеликими порціями додавати цукор.
- Вимкніть міксер і всипте просіяне борошно , перемішайте суміш ложкою, додайте соду або розпушувач.
- Форму для випічки застеліть пергаментом і присипте борошном, вилийте бісквітне тісто. Ставити форму з тістом слід в уже розігріту духовку і випікати при температурі не більше 180 градусів. Якщо ви помітили, що краї випічки подрум’янились, а серединка рідка, поступово збавте температуру. Випікається бісквіт близько 45 хвилин, час приготування залежить від діаметра форми.
- Під час випічки дверцята духовки краще не відкривати: бісквіт може осісти.
- Готовому коржу дайте охолонути прямо в формі , потім виймайте.

Все по 100: покроковий рецепт приготування ідеального пишного пирога “Кастелла”