З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво “Мандаринові дольки” за 10 хвилин

З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво "Мандаринові дольки" за 10 хвилин
З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво "Мандаринові дольки" за 10 хвилин

Печиво виходить настільки ароматним і смачним, що неможливо відірватися. Хочеться ще і ще. Готуйте одразу подвійну порцію!

Печиво “Мандаринові часточки”:

  • Вершкове масло – 100 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Борошно – 150 г
  • Сіль і ванілін
  • Мандарини – 3 шт. (Тільки цедра)
  • Цукор і жовток з молоком

Покроковий рецепт:

  1. Вершкове масло кімнатної температури з’єднуємо з цукровою пудрою і перемішуємо виделкою.
  2. Всипаємо по щіпці ваніліну і солі, перемішуємо.
  3. На дрібній тертці натираємо цедру трьох мандаринів. Змішуємо з маслом.
  4. Частинами додаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто.
  5. Потім з тіста робимо валик і ділимо на чотири частини. З кожного шматочка формуємо кульку. Заготовки кладемо на тарілку, накриваємо харчовою плівкою. Прибираємо в холодильник на 40 хвилин.
  6. Кожен шар тіста ділимо на 8 шматочків.З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво "Мандаринові дольки" за 10 хвилин
  7. Бічну частину дольки змочуємо в яєчно-молочній суміші, а потім в цукрі. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  8. Випікаємо печиво приблизно 10 хвилин при 180 градусах. До чаю!

    З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво "Мандаринові дольки" за 10 хвилин
    З рецептом впорається навіть дитина: ароматне і розсипчасте печиво “Мандаринові дольки” за 10 хвилин

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!