Загортаю фарш в рулет і заморожую! Простий рецепт, а виходить дуже смачно!

Загортаю фарш в рулет і заморожую! Простий рецепт, а виходить дуже смачно!

Цю страву з фаршу завжди готувала моя мама. Вона виходить ніжною, ароматною  і зовсім не жирною.  Тому цей рецепт так нагадує дитинство. Чудова альтернатива звичним котлетам і відбивним!

Продукти:

  • 500 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 150 г сиру;
  • 1 яйце;
  •  сіль, перець ;
  • олія.

Для кляру:

  • 250 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 10 ст. л. борошна;
  • сіль, перець.

Як готувати: 

  1. До фаршу на дрібній тертці натираємо цибулю.
  2. Додаємо яйце, сіль, перець.
  3. Все добре перемішуємо.
  4. На харчову плівку викладаємо фарш у формі прямокутника.
  5. Зверху викладаємо тертий сир.
  6. Акуратно згортаємо в рулет.
  7. Рулет загортаємо у харчову плівку, кладемо в морозилку на кілька годин.
  8. Готуємо кляр: до молока додаємо яйця, сіль, борошно, добре перемішуємо.
  9. Через кілька годин нарізаємо рулет на порційні шматки.
  10. Кожен шматок вмокаємо в кляр.
  11. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору з обох сторін.

Чудова страва на щодень. Оригінальна і дуже смачна. Спробуйте!