
У розпал літа особливим успіхом користуються холодні малосольні огірки. Вони добре смакують і до молодої картопельки, і до шашликів на природі, і як самостійна закуска до столу. Готуються закусочні огірки досить швидко. Їх ще називають “Малосольні огірки десятихвилинка”.
Отже, нам потрібно:
- 500 грам огірків
- 3 зубці часнику, видавити
- сіль до смаку
- 1 невеликий пучок кропу, дрібно порізати
- 3 ст.л. рослинної олії
- 1 ст.л. оцту 9%
Рецепт приготування:
- У огірків зрізати кінці і розрізати кожен на 4 частини. Скласти у велику миску.
- Додати часник, кріп, олію, оцет і щедро посолити. Добре перемішати і поставити в холодильник на 10-50 хвилин.
- Подавати в охолодженому вигляді. Смачного ! 😉