Закусочні малосольні огірки: рецепт швидкого приготування

Закусочні малосольні огірки: рецепт швидкого приготування

У розпал літа особливим успіхом користуються холодні малосольні огірки. Вони добре смакують і до молодої картопельки, і до шашликів на природі, і як самостійна закуска до столу. Готуються закусочні огірки досить швидко. Їх ще називають “Малосольні огірки десятихвилинка”.



Отже, нам потрібно:

  •  500 грам огірків
  •  3 зубці часнику, видавити
  •  сіль до смаку
  •  1 невеликий пучок кропу, дрібно порізати
  •  3 ст.л. рослинної олії
  •  1 ст.л. оцту 9%

Рецепт приготування:

  1. У огірків зрізати кінці і розрізати кожен на 4 частини. Скласти у велику миску.
  2. Додати часник, кріп, олію, оцет і щедро посолити. Добре перемішати і поставити в холодильник на 10-50 хвилин.
  3. Подавати в охолодженому вигляді. Смачного ! 😉

Читайте також: Солоні (квашені) огірки на зиму: покроковий рецепт хрумких огірків від “Все буде смачно”