Заливний пиріг з капустою — завжди виходить м’який і смачний!

Заливний пиріг з капустою: завжди виходить м'яким і смачним!
Заливний пиріг з капустою — завжди виходить м'яким і смачним!

Заливний пиріг з капустою — завжди виходить м’який і смачний!

Інгредієнти:

  • капуста, 1 кг;
  • яйця, 3 шт.;
  • борошно, 5 ст.л.;
  • сіль і перець за смаком;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Дрібно шаткуємо капусту і обсмажуємо на сковороді кілька хвилин, додаємо до смаку сіль і перець, зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо 6 – 8 хвилин, поки капуста не стане м’якою.
  2. З’єднуємо яйця з сіллю і збиваємо вінчиком.
  3. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, вливаємо яєчну масу і змішуємо до однорідного стану. Маса повинна бути густою, такої консистенції, як домашня сметана.
  4. Форму для випічки змащуємо олією або застилаємо пергаментом і викладаємо капусту, на неї виливаємо тісто.
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 35 – 40 хвилин, до золотистого кольору.

    Заливний пиріг з капустою: завжди виходить м'яким і смачним!
    Заливний пиріг з капустою — завжди виходить м’яким і смачним!