Заливний пиріг з капустою — завжди виходить м’який і смачний!
Інгредієнти:
- капуста, 1 кг;
- яйця, 3 шт.;
- борошно, 5 ст.л.;
- сіль і перець за смаком;
- розпушувач, 1 ч.л.
Рецепт приготування:
- Дрібно шаткуємо капусту і обсмажуємо на сковороді кілька хвилин, додаємо до смаку сіль і перець, зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо 6 – 8 хвилин, поки капуста не стане м’якою.
- З’єднуємо яйця з сіллю і збиваємо вінчиком.
- Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, вливаємо яєчну масу і змішуємо до однорідного стану. Маса повинна бути густою, такої консистенції, як домашня сметана.
- Форму для випічки змащуємо олією або застилаємо пергаментом і викладаємо капусту, на неї виливаємо тісто.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 35 – 40 хвилин, до золотистого кольору.