Замість КОВБАСИ! Готую ЩОТИЖНЯ. М’ясний хлібець з грибною начинкою — смачно та просто!

Замість КОВБАСИ! Готую ЩОТИЖНЯ. М'ясний хлібець з грибною начинкою — смачно та просто!
Замість КОВБАСИ! Готую ЩОТИЖНЯ. М'ясний хлібець з грибною начинкою — смачно та просто!

М’ясний хлібець з грибною начинкою – це прекрасна закуска. Всі спеції і трави додавайте на свій смак і подавайте на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • грудка куряча, 2 шт.;
  • батон – 3 шматочки;
  • цибуля, 1 шт.;
  • морква, половина;
  • сіль, перець спеції, сухий часник.

Для приготування начинки необхідно :

  • гриби, 400 г;
  • морква, половина;
  • молоко, 2 ст.л.;
  • сметана, 3 ст.л.;
  • сіль, спеції, перець;
  • желатин, 10 г

Процес приготування:

  1. Батон ріжемо скибочками і заливаємо водою.
  2. М’ясо перетворюємо в фарш разом з цибулею і морквою. Щоб страва вийшла смачнішою, овочі трохи протушіть на сковороді.
  3. Віджати воду з хліба. Змішати фарш з хлібом.
  4. Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями.
  5. Вимішуємо фарш до однорідності. Ставимо в холодильник на 30 – 40 хвилин.
  6. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо до напівготовності.
  7. Додаємо терту моркву і тушкуємо масу до готовності.
  8. Сметану змішуємо з молоком, спеціями (паприка, часник і т.д.), сіллю, ароматними травами. Виливаємо в гриби і тушкуємо на повільному вогні.
  9. Форму для кексу застеляємо пергаментом, змащуємо маслом і викладаємо частину фаршу.
  10. Формуємо з фаршу дно і бортики.
  11. Гарячі гриби змішуємо з желатином і добре вимішуємо.
  12. Викладаємо начинку на фарш, зверху кладемо решту фаршу і розрівнюємо.
  13. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
  14. Даємо охолонути, не виймаємо з форми і ставимо в холодильник на ніч.

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!