fbpx

ЗАВАРНИЙ КРЕМ ЗА ТРИ ХВИЛИНИ ДЛЯ ТРУБОЧОК, ЕКЛЕРІВ, ТОРТІВ І РУЛЕТІВ. НАЙШВИДШИЙ СПОСІБ!

Варити, постійно помішувати, щоб не пригоріло і не було грудочок, потім охолоджувати – із заварним кремом досить багато мороки. Але я знаю спосіб, як приготувати заварний крем усього за 2–3 хвилини!

Заварний крем у мікрохвильовці

Для заварного крему:

  • 2 сирих жовтки,
  • 200 мл молока,
  • 50–60 г цукру,
  • дрібка солі,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 50 г масла,
  • 1 п. ванільного цукру.

Усі інгредієнти (крім масла) змішати і поставити на 1 хв в мікрохвильовку, дістати, добре перемішати.

Потім знову відправити на 1 хв, перемішати і, якщо потрібно, ще на 1 хв у мікрохвильовку.

Мені вистачило 2 хв!

Додати масло і все перемішати.

Смачного!

Джерело