
Варити, постійно помішувати, щоб не пригоріло і не було грудочок, потім охолоджувати – із заварним кремом досить багато мороки. Але я знаю спосіб, як приготувати заварний крем усього за 2–3 хвилини!
Заварний крем у мікрохвильовці
Для заварного крему:
- 2 сирих жовтки,
- 200 мл молока,
- 50–60 г цукру,
- дрібка солі,
- 1 ст. ложка борошна,
- 50 г масла,
- 1 п. ванільного цукру.
Усі інгредієнти (крім масла) змішати і поставити на 1 хв в мікрохвильовку, дістати, добре перемішати.
Потім знову відправити на 1 хв, перемішати і, якщо потрібно, ще на 1 хв у мікрохвильовку.
Мені вистачило 2 хв!
Додати масло і все перемішати.
Смачного!