Звичайні котлети з фаршу більше не смажу, тільки соковиті зрази. І чому я раніше цього не знала!

Звичайні котлети з фаршу більше не смажу, тільки соковиті зрази.
Звичайні котлети з фаршу більше не смажу, тільки соковиті зрази.

Такі зрази виходять соковитими і апетитними. Чудовий варіант для ситної вечері. А готуються дуже легко!

Продукти:

  • 500 г м`яса;
  • 2-3 цибулини;
  • 2 яйця;
  • сіль, перець;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 4 ст. л. борошна;
  • олія для смаження.

Як готувати:

  1. Цибулю нарізаємо півкільцями, солимо і добре перемішуємо.
  2. М`ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
  3. Додаємо до цибулі м`ясо, яйця, сіль, перець, сметану.
  4. Додаємо борошно, все ретельно перемішуємо.
  5. Ложкою викладаємо невеликі порції на розігріту сковорідку.
  6. Обсмажуємо на олії з обидвох сторін до золотистої скоринки.
  7. Викладаємо зрази на паперові рушнички, щоб вони ввібрали зайвий жир.

Такі зрази смакуватимуть зі сметанно-часниковим соусом. Смачна страва на всі випадки життя!

За матеріалами.