
Швидке і дуже смачне печиво, яке готується всього за 10 хвилин. Начинка може бути будь-яка, але з варенням чи джемом виходить дуже смачно. Універсальна випічка на щодень!
Продукти:
- 200 г борошна;
- 200 г вершкового масла;
- 6 ст. л. сметани;
- щіпка солі;
- повидло або джем – для начинки.
Як готувати
- Масло перетираємо з борошном, додаємо сметану.
- Тісто необхідно замішувати швидко, щоб не тануло масло
- Розкачайте тісто в пласт, виріжте квадратики.
- На середину квадратика покладіть повидло, і з’єднайте два краю між собою
- Викладіть печиво на застелений папером деко.
- Випікайте при 200 ° С до готовності.
Готове печиво з повидлом посипте цукровою пудрою за бажанням. Дуже смачно з чаєм, кавою і навіть з молоком!