
Швидкі на сніданок або просто на десерт. Особливої актуальності такі оладки набувають осінню, коли починається яблучний сезон. … Завдяки яблукам та кефіру виходять корисні, смачні та пишні.
Інгредієнти:
- 2 – 3 яблука
- 1 ст. кефіру
- 1 ст. л. олії
- 1 яйце
- 1 ст. муки
- 1/3 ч.л.соди
- 1 ч.л. розпушувачу для тіста
- дрібка солі
- 2 ст.л. цурку
- (ванільний цукор)
Готуємо:
Кефір, яйце, та олію змішати до однорідної консистенції. Додати цукор, сіль, соду та розпушувач. Перемішати. Всипати просіяну муку та попередньо почищені та нарізані яблука. Все ретельно перемішати та смажити у невеликій кількості олії до зарум’янення.
Смачного! 🙂
