Беру капусту та яйця і роблю цікаву смакоту за лічені хвилини на сковороді

Беру капусту і яйця і роблю цікаву «смакоту» за лічені хвилини на сковороді
Беру капусту і яйця і роблю цікаву «смакоту» за лічені хвилини на сковороді

Інгредієнти:

  • капуста
  • яйця, 4 шт.;
  • сіль, перець, гірчиця і різні спеції за смаком;
  • борошно

Процес приготування:

  1. Розрізаємо капусту на 2 частини і кожну ріжемо на «стейки» по 1.5 см шириною.
  2. Збиваємо яйця з гірчицею, сіллю, перцем, різними спеціями на ваш смак.
  3. Занурюємо капусту в яєчну масу, потім в борошно і викладаємо на розігріту олію.
  4. Обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні під кришкою.
  5. Дуже смачно таку капусту подавати з сметанно-часниковим соусом.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!