Беру молоду капусту і готую рум’яні конвертики з начинкою! Апетитна закуска за 15 хвилин!

Беру молоду капусту і готую рум'яні конвертики з начинкою! Такого ви ще не готували!
Беру молоду капусту і готую рум'яні конвертики з начинкою! Такого ви ще не готували!

Інгредієнти:

  • листя капусти – 6 шт.
  • твердий сир – 300 г
  • яйце – 3 шт.
  • панірувальні сухарі
  • сіль, олія

Процес приготування:

  1. З молодої капусти зніміть 6 верхніх листів. Акуратно зріжте тверду частину.
  2. Складіть листя в каструлю і залийте водою. Посоліть, доведіть воду до кипіння і варіть капусту ще 1 хвилину під кришкою. Після чого відразу ж промийте холодною водою.
  3. Збийте яйця. Всипте сухарі в окрему миску. Сир наріжте пластинками товщиною 0,5-0,7 см. У листок капусти покладіть шматочок сиру. Загорніть конвертиком.
  4. Обваляйте конвертики з сиром спочатку в яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викладіть швом вниз на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Обсмажте з кожного боку по 2 хвилини.
  5. Подавати конвертики з сиром потрібно відразу, поки не охололи. Гарячий розплавлений сир красиво випливає при нарізанні. До закуски ідеально підійде сметанний соус.

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!