
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 400 г печива
- 150 г вершкового масла
Для крему:
- 200 мл попередньо підсолоджених вершків для збивання
- 250 г маскарпоне або вершкового сиру
- 200 г персиків
- цукрова пудра для прикраси
Процес приготування:
- Подрібнюємо печиво в крихту, змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
- Форму (24 см) застеляємо пергаментним папером, викладаємо на дно 3/4 суміші із печива.
- Збиваємо вершки до стійкої, пишної маси. Додаємо сир, ще раз перемішуємо міксером.
- Персики нарізаємо шматочками та додаємо до сирної маси. Викладаємо масу у форму.
- Зверху посипаємо крихтою печива, що залишилася і відправляємо в холодильник на 1 годину.
Смачного!