БОРОШНО, МОЛОКО І СИР! Ось, як потрібно готувати коржі з сиром!

БОРОШНО, МОЛОКО І СИР! Ось, як потрібно готувати коржі з сиром!
БОРОШНО, МОЛОКО І СИР! Ось, як потрібно готувати коржі з сиром!

Дуже апетитна випічка з сиром. Готується дуже просто, а результат приємно здивує.

Продукти:

  • 600 г борошна;
  • 150 мл теплої води;
  • 150 мл теплого молока;
  • 1 ч. л. дріжджів;
  • 1 ч. л. (з гіркою) солі;
  • 200 г твердого сиру;
  • кефір – для змащування;
  • олія.

Як готувати:

  1. У миску вливаємо тепле молоко, додаємо дріжджі.
  2. Додаємо сіль, борошно, все перемішуємо.
  3. Замішуємо м`яке тісто.
  4. Залишаємо на 20 хвилин у теплому місці.
  5. Ділимо тісто на дві частини, тонко розкачуємо.
  6. Змащуємо олією.
  7. Твердий сир тремо на тертці.
  8. На заготовку викладаємо сир, скручуємо в рулет.
  9. Обидва кінці рулета з`єднуємо.
  10. Розтачуємо заготовку.
  11. Зверху змащуємо кефіром.
  12. Випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!