
Інгредієнти:
- какао – 3 ст.л.
- кава – 3-4 ст.л.
- сир “Маскарпоне” – 3 ст.л.
- печиво “Савоярді” – 16 шт.
Рецепт приготування:
- Печиво пересипте в чашу блендера і подрібніть в пісок. Зваріть міцну каву. 3-4 ст. л. напою влийте в крихту з печива. Перемішайте так, щоб маса була однорідною і вологою.
- У це тісто додайте маскарпоне. Змішайте інгредієнти блендером. Однорідну масу розділіть на однакові за розміром кульки.
- У мене з такої кількості продуктів вийшло 20 цукерок. Скачайте в кульки, обваляйте в какао.
- Готові цукерки «Тірамісу» перемістіть на плоску тарілку і відправте в холодильник хоча б на півгодини.